Gr8 RO eFactura

Print comprimat Ro eFactura

Gr8 RO eFactura este prima si singura platforma care va ofera facilitatea de a converti si imprima eficient facturile validate de ANAF.

Avantaje

  • Printare optimizata (20 pagini din RoEfactura pe o singura foaie A4)
  • Personalul nu trebuie sa mai proceseze teancuri de pagini (Bun de plata, magazie, buget, contabilitate)
  • Spatiu redus de arhivare
  • Toate informatiile din formatul ANAF sunt incluse
  • Consum redus de hartie
  • Un numar impresionant de copaci salvati
  • Usurinta in utilizare
Nu sunteti convinsi?
Ne puteti transmite xml-ul unei facturi, iar noi il vom converti prin intermediul platformei Gr8 RO-eFactura si va vom transmite rezultatul.

Pentru ca ne-ati cerut

Stim ca sunteti obisnuiti cu aplicatii bugetare care lasa de dorit din punct de vedere calitativ, iar faptul ca sistemul de generare al facturilor electronice in format pdf nu face exceptie… ne stimuleaza in a crea solutii mult mai usor de gestionat, mult mai facile si care pun accent pe eficientizarea muncii depuse.

In sistemul actual de generare al facturilor electronice in format pdf pus la dispozitie de ANAF,pentru o factura cu un singur produs/serviciu, trebuie sa printam doua pagini, iar pentru cele cu mai multe produse/servicii numarul de pagini creste vertiginos. Astfel, orice angajat (de la contabil sau magazioner la responsabil cu viza CFP si persoana responsabila cu arhiva), care manipuleaza sau opereaza aceste teancuri consistente de facturi va intampina dificultati in transmiterea lor pe circuit si chiar in operarea acestora.

Cu alte cuvinte, ceea ce s-a dorit a fi o facilitate (emiterea facturilor in format electronic), pusa la dispozitie de catre ANAF, s-a transformat, practic, in timpi mariti de operare si parcurgere a circuitului, cu costuri marite de imprimare, respectiv arhivare (in cazul in care nu este implementata arhiva electronica) si nu in ultimul rand, cu sacrificarea de paduri intregi.

Datorita faptului ca am primit numeroase solicitari de la clientii nostri si nu numai, echipa Gr8 a realizat un sistem de conversie a xml-urilor validate de ANAF in PDF-uri, avand grija ca informatia COMPLETA sa fie organizata cat mai eficient. In acest fel, sunt indeplinite toate criteriile pentru arhivare, se diminueaza considerabil toate costurile cu printarea, distributia, operarea facturilor si, nu in ultimul rand, timpul alocat acestui proces este eficientizat la maxim.

Investitia dumneavoastra este minima si nu are ca si scop profitul nostru, ci doar acoperirea costurilor.

Send a Message